Spicy Latina
Benodigdheden per glas:
- 60 ml. Gin.
- 20 ml. Martini rosso (misschien iets meer?).
- 40 ml. Sinaasappelsap.
- 10 ml. Grenadiene.
- Een schijfje sinaasappel.
Van start:
- Vul de shaker met ijsbloken.
- voeg de gin, martini, sinaasappelsap toe in de shaker.
- (Vul het sling glas met ijs. )
- Zeef het in een sling glas zonder het ijs
- Voeg de grenadine toe zonder te mengen
- Garneer de rand met een schijfje sinaasappel, parapluutje en 2 rietjes.
- Geef aan bij uitserveren!! drinken van beneden naar boven met een rietje.
de leeuw
Benodigdheden per glas:
- 20 ml. Aperol.
- 20 ml. Gin.
- 20 ml. Martini rosso.
Van start:
- Vul het wiskhey glas met ijsblokjes, roer 20 sec, voeg ijsklont(en) extra toe.
- Doe de aperol, gin en martini rosso toe.
- Snij een stukje sinaasappelschil af, verwarm de schil, hou het vuur voor de schil en knijp er met 1 beweging in.